|

Dizi sahnesi gerçek oldu

Pendik’te 2 yıl önce Akasya Durağı adlı dizinin soygun sahnesinin çekildiği kuyumcu dükkanı silahlı 4 kişi tarafından soyuldu. Yaklaşık 3 kilo altını alan gaspçılar, plakası “mutluyuz” yazısıyla kapatılan gelin arabası süsü verilmiş bir araçla kaçtı

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 21:21 - 9/12/2014 Salı
Yeni Şafak
İstanbul’un Pendik ilçesinde bir dizinin soygun sahnesinin çekildiği kuyumcu dükkanı soyuldu. Veli Baba Mahallesi’ndeki Kılıçkaya Kuyumculuk’a dün sabah gelen yüzleri maskeli 4 kişi, pompalı tüfeklerle etrafa rastgele ateş açarak içeriye girdi. Kuyumcuyu etkisiz hale getiren soyguncular, yaklaşık 3 kilo altını aldıktan sonra plakaları “mutluyuz”  ve “evleniyoruz” yazılı kartonlarlarla kapatılan gelin arabası süsü verilmiş bir otomobille olay yerinden kaçtı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İLGİNÇ TESADÜF

Bu arada, özel bir televizyon kanalında yayınlanan “Akasya Durağı” isimli dizideki soygun sahnelerinin soyulan kuyumcuda çekildiği ortaya çıktı. Soygun esnasında sadece kuyumcu değil, çevredeki vatandaşlar da büyük panik yaşadı.

Olay sırasında eşi ve 2 çocuğuyla evde bulunan Ali Kars, “Evimize iki yerden kurşun isabet etti. Biz, yine film çekiyorlar sandık. Soygun olduğunu daha sonra öğrendik” dedi. Soyguncuların kaçış anı, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntüleri izleyen polis, zanlıların peşine düştü.
#Pendik
#kuyumcu
#soygun
9 yıl önce