|

Dj Harris'i hayran bıraktı

Projesiyle dünyaca ünlü DJ Calvin Harris’i kendine hayran bırakan Berker Gültepe, bu sayede Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ne tam burslu olarak kabul edildiğini söyledi.

Haber Merkezi
04:00 - 28/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 00:56 - 28/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Berker Gültepe
Berker Gültepe

Projesiyle ünlü DJ Calvin Harris’i kendine hayran bırakan Berker Gültepe, bu sayede Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Bilgisayar Mühendisliği bölümüne tam burslu olarak kabul edildi. 2. sınıf öğrencisi Gültepe, “Calvin Harris için bir web sitesi tasarladım. Site Harris’in resmi sitesi, YouTube ve iTunes gibi platformların da üstünde yer aldı. DJ Harris, menajeri aracılığıyla ulaşarak yaptığım işi beğendiğini iletti. İçerik sağlanması konusunda yardımcı olacağını ve sitenin yönetimini devam ettirmemi istedi” dedi. “ApplyBAU başvurumda projeler alanında Calvin Harris ile yaptığım işbirliğinden bahsettim” diyen Gültepe, bu projesiyle Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği’ne tam burslu olarak kabul edildiğini aktardı. Gültepe, Amazon destekli hayata geçirdiği “Clapper” ile Türkiye’nin kendi platformunda en büyük uygulamasını geliştirdi.


BAŞVURU ZAMANI

Dünyanın önde gelen üniversitelerinde uygulanan ve Türkiye’de ilk kez BAU tarafından ApplyBAU adı ile hayata geçirilen öğrenci başvuru kabul sistemi, birçok öğrenciye sınav sonuçlarına bakmaksızın burs veriyor. ApplyBAU sistemine, 2018-2019 eğitim/öğretim yılı için 21 Kasım tarihinden itibaren başvurular başladı. Adaylar,
adresinden 21 Kasım tarihine kadar başvuruda bulunabilir. Sonuçlar ise Mayıs ayında açıklanacak.
#DJ Calvin Harris
#Berker Gültepe
5 yıl önce