|

Doktor kıyafetli sihirbaz

00:00 - 9/03/2007 Cuma
Güncelleme: 01:11 - 9/03/2007 Cuma
Yeni Şafak
Doktor kıyafetli sihirbaz
Doktor kıyafetli sihirbaz

21. yüzyılın en parlak tasarımcıları arasında gösterilen Ross Lovegrove, sofistike teknoloji ve malzeme kullanma yeteneğiyle, heykelsi ve organik şekiller yaratıyor. Sayısız ödülün sahibi Lovegrove'un tasarım konsepti “organik gerçeklik”, doğada farklı formlara bürünerek varlığını sürdüren elementlerden esinleniyor.

175 farklı üründen oluşan İstanbul koleksiyonu, yalnızca göz kamaştırıcı bir tasarım veya banyo estetiğini yeniden yaratma fikriyle sınırlı kalmıyor. VitrA'nın “banyoda komple ürün gamı” felsefesinden hareketle yepyeni bir banyo dünyası yaratıyor.

Dünya çapında övgü alan koleksiyon, Wall Paper'ın “En İyi Banyo”, Red Dot'un “Ürün Tasarım Ödülü” ve 2006 Good Design ödüllerini kazandı. VitrA'nın ortaüst sınıf ürün gamına değer katacak bir koleksiyon olarak tasarlanan MOD, çağdaş endüstriyel tasarımın iç dekorasyona yansımış modern çizgilerini taşıyor. Su tüketimini kontrol altına alan, aynı zamanda estetiğiyle göz kamaştıran akıllı bir teknoloji sunan koleksiyonda, malzeme kullanımı en aza indirilerek, tasarım felsefesinin evrenselleştirilmesi sağlanıyor.


Koleksiyonlarında estetik ve berraklık ön planda

Koleksiyonda kullanılan koryan, lamine, bambu, alüminyum ve paslanmaz çelik gibi dayanıklı malzemeler arasında özellikle alüminyumla yaratılan modernizm, estetik ve berraklık, banyo dekorasyonuna yepyeni bir bakış açısı getiriyor.



17 yıl önce