|

Dolmabahçe'de ilginç buluşma

Kapatılan Refah Partisi'nin lideri Necmettin Erbakan, ANAP genel başkan adayı Lütfullah Kayalar ve Sadettin Tantan, cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı.

.
00:00 - 23/06/2001 Cumartesi
Güncelleme: 11:31 - 12/05/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Dolmabahçe'de ilginç buluşma
Dolmabahçe'de ilginç buluşma

Kapatılan Refah Partisi'nin lideri Necmettin Erbakan ANAP'tan ve bakanlıktan istifa eden Sadettin Tantan ile ANAP genel başkanlığına adaylığını koyan Lütfullah Kayalar, cuma namazını Dolmabahçe Camii'nde kıldı.

Namazdan kısa bir süre önce camiye gelen Tantan, çay bahçesinde FP Milletvekili Temel Karamollaoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve FP İstanbul İl Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte çay içti. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan Tantan, daha sonra camiye girdi.

Necmettin Erbakan da, Tantan'ın ardından cuma namazını kılmak üzere Dolmabahçe Camii'ne geldi. Namaz çıkışında Erbakan'ın korumaları ile gazeteciler arasında kısa bir arbade yaşanırken, bir vatandaşın , "bölünmeyin, parçalanmayın" diye bağırması dikkat çekti. Erbakan ile Tantan cami çıkışında karşılaştı, ancak sadece tokalaşmakla yetindiler.

'Tantan ile çalışırım'

Sadettin Tantan, cami çıkışında ANAP genel başkanlğına adaylığını koyan Lütfullah Kayalar ile bir süre sohbet etti. Tantan, soruları cevapsız bırakırken, Kayalar, karşılaşmalarının tesadüf olduğunu belirtti. Kayalar, gazetecilerin bir sorusu üzerine "Tantan ile çalışmak benim için onur vericidir" dedi.


23 yıl önce