|

Dünya'nın en pahalı yatlarından Moonlight 2, Bodrum'dan 580 bin liralık yakıt ikmali yaptı

Muğla'nın Bodrum ilçesine demir atan dünyanın en pahalı motor yatlarından 'Moonlight 2', 580 bin liralık yakıt aldı. Geçen yıl da Bodrum’a gelen yat, farklı uyruktaki iş adamları tarafından kiralanırken; yatın, dünyanın kira bedeli en yüksek motor yatlarından olduğu belirtildi.

16:58 - 3/10/2020 Cumartesi
Güncelleme: 17:10 - 3/10/2020 Cumartesi
DHA
Jakuzi, spor salonu ve yüzme havuzu olan yatta, su sporları ekipmanları da bulunuyor.
Jakuzi, spor salonu ve yüzme havuzu olan yatta, su sporları ekipmanları da bulunuyor.

Yunan asıllı İngiliz iş adamı Andreas Levaras'ın 110 milyon Euro'ya yaptırdığı ve 2008 yılında Mumbai'deki otele gerçekleştirilen terör saldırısında, Levaras'ın ölümünün ardından bir charter şirketine satılan 91 metre uzunluğundaki Malta bayraklı 'Moonlight-2' isimli ultra lüks motor yat, sabah Bodrum Gemi Limanına demirledi. İskeleye yanaşan yata, 580 bin lira değerinde yakıt ikmali yapıldı. Lüks yat, sonrasında ilçeden ayrılarak Antalya’nın Kaş ilçesine doğru hareket etti.



Geçen yıl da gelmişti


Geçen yıl da ilçeye gelen yat, farklı uyruktaki iş insanları tarafından kiralanmıştı. Yatın, dünyanın kira bedeli en yüksek motor yatlarından olduğu belirtildi. Alüminyum üstyapı ve çelik gövdeyle inşa edilen yatta, hareket etkisini azaltan özel dengeleyiciler yer alıyor. Jakuzi, spor salonu ve yüzme havuzu olan yatta, su sporları ekipmanları da bulunuyor.


#bodrum
#lüks yat
#yakıt ikmali
4 yıl önce