|

Duvar kavgası: 4 ölü

Gaziantep'te 100 metrekarelik arazi için çıkan tartışma kanlı bitti. Cemal Çelik'in açtığı ateş sonucu aynı aileden 4 kişi öldü

İha
00:00 - 14/04/2014 Monday
Güncelleme: 23:00 - 13/04/2014 Sunday
Yeni Şafak
Duvar kavgası: 4 ölü
Duvar kavgası: 4 ölü

Gaziantep'te iki aile arasında çıkan arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 4 kişi hayatını kaybetti. Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Bakırcılar köyünde Özdemir ve Çelik ailesi arasında 100 metrekarelik bir toprak parçası yüzünden anlaşmazlık yaşanınca taraflar mahkemelik oldu. Yargı, anlaşmazlıkta Özdemir ailesini haklı buldu. Özdemir ailesi de mahkemeyi kazanınca araziye bahçe duvarı örmek istedi. Bu nedenle aileler yine tartıştı.

RASTGELE ATEŞ AÇTI

Tartışmanın büyümesi üzerine Cemal Çelik, evinden getirdiği av tüfeğiyle komşularına rastgele ateş açtı. Vücuduna çok sayıda saçma isabet eden Hacı ve Cebrail Özdemir bahçede hayatını kaybederken, Ali ve Zeynep Özdemir ise ağır yaralandı. Silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerince Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar Ali ve Zeynep Özdemir, yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma ekipleri, yeni bir olay yaşanmaması için köyde olağanüstü önlem alırken, kaçan zanlı Cemal Çelik'in yakalanması için çalışma başlatıldı.


10 years ago