|

E-5 Karayolu’nda tabancalı maganda dehşeti

İstanbul E-5 Karayolu Avcılar mevkisinde motosikletli bir maganda, arkasında oturan arkadaşıyla trafikte ilerlerken, tabancayla havaya defalarca ateş açtı. Megakentte adeta terör estiren maganda, çeşitli noktalarında da trafiği tehlikeye düşürdü. Polis, o anların görüntülerini sosyal medyada paylaşan sürücünün peşine düştü.

10:56 - 12/03/2020 Perşembe
Güncelleme: 11:17 - 12/03/2020 Perşembe
IHA
Polis her yerde silahlı sürücüyü arıyor.
Polis her yerde silahlı sürücüyü arıyor.

E-5 Karayolu Avcılar mevkisinde motosiklet sürücüsü arkasında oturan arkadaşıyla beraber Ankara istikametine doğru ilerlemeye başladı. Sürücü bir süre gittikten sonra belinden tabanca çıkartarak havaya defalarca ateş açtı. Kara yolunda adeta terör estiren şahıs, korku ve paniğe sebep oldu. Hem vatandaşların hem de arkasındaki arkadaşının canını tehlikeye atan maganda, arkadaşının kaydettiği o anları bir de sosyal medyadan paylaştı.




Daha önce de yapmış

Öte yandan aynı magandanın
Kağıthane-Piyalepaşa Tüneli’nde trafikte kask bile takmadan tek tekerlek üzerinde metrelerce giderek trafiği tehlikeye düşürdüğü ortaya çıktı.

Şov yapıyor

Şişli Piyalepaşa Bulvarı’nda da araçların arasında tek teker üzerinde seyreden maganda, şov uğruna akrobatik hareketler yaptı.
Polis, bir an olsun umursamadığı sürücülerin korkulu rüyası haline gelen şahsı yakalamak için çalışma başlattı
.
#maganda
#motosiklet
#istanbul
#tek teker
#silah
4 yıl önce