|

Eli silahlı müdür

Öğrencilerini tartakladığı ve silah göstererek tehdit ettiği öne sürülen Kartal Anadolu İHL Müdür Vekili Efekan Sürer ifade verdi.

Yeni Şafak
00:00 - 5/06/2002 Çarşamba
Güncelleme: 13:13 - 18/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Kartal Anadolu İHL Müdür vekili Efekan Sürer'in bazı öğrencileri tartakladığı ve silah göstererek tehdit ettiği gerekçesiyle başlatılan soruşturma sürüyor. Cevizli polis karakoluna intikal eden olayda, mağdur öğrenci Eda Coşkun ve babası Zeki Coşkun ile Müdür Vekili Efekan Sürer'in ifadeleri alındı.

Mağdur öğrenci Eda Coşkun, polise verdiği ifadesinde, Türkiye-Brezilya maçını okul idaresinin izni ile seyrettikten sonra bir grup arkadaşları ile dışarıya çıkmak için okulun salonuna geçtiklerinde Müdür Vekili Sürer'in kendisini isimle çağırarak üzerine yürüdüğünü ve ardından da iki eliyle boğazını sıktığını bu nedenle de boğulma tehlikesi atlattığını anlattı.

'Silahını masaya koydu'

Baba Zeki Coşkun ise olayı telefonda öğrendikten sonra Efekan Sürer ile konuşmak için okula gittiğinde, okul müdürünün kendisini tehdit ederek, belindeki silahı çıkarıp masanın üstüne koyarak, "Bana saldırıyorlar'' diye polise telefon ettiğini anlattı. Müdür Vekili Efekan Sürer de, tartaklama olayınının yaşanmadığını, öğrenci velisi Zeki Coşkun'un makamına gelerek kendisini tehdit ettiğini, bunun üzerine de olayı polise intikal ettirdiğini söyledi.

Veliler tedirgin oldu
Olayın tanıkları olan öğrenciler Betül Baş, Büşra Kaya, Dilek Paluç, Zübeyde Altınsoy ve Arzu Gümüş de mağdur öğrenci Eda Coşkun'un ifadesini doğrular şeklinde ifade verdiler. Olayın ardından Cevizli Polis Karakolu'nun önünde toplanan bazı veliler, bir eğitimcinin böyle davranmasının kendilerini endişelendirdiğini dile getirdiler. Mazlum-Der avukatlarından Kamil Uğur Yaralı da, Kartal Anadolu İHL Müdür Vekili Efekan Sürer'in bir grup öğrenciye saldırarak tartakladığının anlaşıldığını belirtti. Cevizli polis karakolundaki tarafların ifadelerinin tamamlanmasının ardından, Kartal Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı sürdürüyor.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
22 yıl önce