|

Emekli öğretmen aracında yanmış şekilde bulundu

Manisa Kula'da boş arazide bulunan aracın içinde yanmış şekilde bir ceset ile karşılaştı. Olay yerine gelen ekipler cesedin emekli öğretmen Mehmet Berber'e ait olduğunu belirledi.

Yeni Şafak
15:16 - 30/12/2018 Pazar
Güncelleme: 15:20 - 30/12/2018 Pazar
IHA
Manisa'da yanan aracın içinden emekli öğretmenin cesedi çıktı
Manisa'da yanan aracın içinden emekli öğretmenin cesedi çıktı

Manisa’nın Kula ilçesi Saraçlar Mahallesi’nde yaşayan emekli öğretmen Mehmet Berber (54), mahalle girişinde bulunan boş arazideki araçta, arka koltukta yanmış vaziyette ölü bulundu. Saraçlar Mahallesi girişinde bulunan boş bir alanda sabaha karşı yoldan geçenler, yanmış bir araç görmesi sonucu jandarma ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi.

Emekli öğretmen çıktı

Olay yerine sevk edilen jandarma ve Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, araç içinde yanmış cesetle karşılaştı. Olay yerine çağrılan olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılığının yaptığı inceleme sonucu 35 UFJ 84 plakalı araç içinde yanmış vaziyette bulunan cesedin emekli öğretmen Mehmet Berber’e ait olduğu tespit edildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken yanmış halde bulunan cesedin Kula Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, oradan da adli tıp kurumuna gönderileceği öğrenildi.

#Manisa
#Kula
5 yıl önce