|

Emniyet şeridini kullanan yandı!

Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü''nden Süleyman Kutay, ''Yaya geçidinde bir vatandaş varken, emniyet şeridine geçen bir araç anında tespit edilecek. Kamerayla fotoğrafı çekilerek plakaya ceza kesilecek.'' dedi.

Cihan
00:00 - 7/01/2013 Pazartesi
Güncelleme: 10:40 - 7/01/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
Emniyet şeridini kullanan yandı!
Emniyet şeridini kullanan yandı!

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi tarafından düzenlenen 'Engellilerin Trafikte Yaşadığı Sıkıntılar ve Çözüm Yolları' konulu seminerde, polis memurları vatandaşların sorularını cevapladı.

Bursa Kent Konseyi Koza Salonu''nda yapılan seminere, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü''nden Süleyman Kutay ve Cüneyt Meram konuşmacı olarak katıldı. Engellilerin ve ailelerinin trafikte yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiği toplantıda, Süleyman Kutay uygulamaya geçecek yeni yaptırımlar hakkında bilgi verdi.

Yaya geçitlerine kameralar yerleştirileceğini söyleyen Kutay, ''Yaya geçidinde bir vatandaş varken, emniyet şeridine geçen bir araç anında tespit edilecek. Kamerayla fotoğrafı çekilerek plakaya ceza kesilecek. Engelliler için ayrılmış otoparklara park eden sürücülere cezai işlem yapılacak. Öte yandan engelli vatandaşlarımız için ''Otopark Kartı'' uygulaması başlatıldı. Engelli bireylerimizin bu kartlar için BUTTİM''deki merkezimize başvurması gerekiyor.'' diye konuştu.


11 yıl önce