|

Ensar Vakfı Niksar şubesini açtı

Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından Ensar Vakfı, Tokat'ın Niksar ilçesinde şube açtı.

Yeni Şafak
20:08 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:15 - 15/06/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Kur'anı Kerim Tilaveti ve İstiklal Marşının söylenmesiyle yapılan Vakıf açılışına, Ensar Vakfı Genel Müdür Münir Arıkan, Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Ak Parti Tokat İl Başkan yardımcısı Sadullah Karataş, Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile çok sayıda STK temsilcisi ve vatandaşlar da katıldı.



Ensar Vakfı Niksar Şube Başkanı Çetin Kaya yapmış olduğu açılış konuşmasında, ''Ensar Vakfı insani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacıyla, nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleri ile hizmet sunan bir vakıftır. Din ve değerler eğitimi alanında ilmi ve akademik pek çok faaliyetin yürütüldüğü vakfımız bünyesinde öğrencilerimize aynı zamanda, nitelikli ve ileri seviyede Arapça dil eğitimi verilmekte, temel İslami ilimler ve sosyal bilimler alanlarında da eğitim seminerleri düzenlenmektedir'' dedi.



Ensar Vakfı Niksar Şubesi'nin açılışı sonrasında davetlilere ikramlarda bulunuldu, vakıf binası gezildi. Ensar Vakfı Niksar Şubesinin 2015 Yaz etkinlilerinin basıldığı broşürler de davetlilere dağıtıldı.

#ENSAR VAKFI
#Tokat
#Niksar
9 yıl önce