|

Erbakan'ın cenazesinde kimler var?

Ajanslar
00:00 - 1/03/2011 Salı
Güncelleme: 12:11 - 1/03/2011 Salı
Yeni Şafak
Erbakan'ın cenazesinde kimler var?
Erbakan'ın cenazesinde kimler var?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın cenazesine katılmak için Fatih Camii'ne geldi. Devlet Bahçeli'ye; MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve MHP İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu eşlik etti. Bir süre yürüyen Bahçeli, protokol kapısından camiye girdi. Bu arada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da bazı bakanlarla birlikte camiye geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de cenaze töreninde yerini aldı.


CUMHURBAŞKANI GÜL, ERBAKAN'IN CENAZESİNE KATILMAK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Necmettin Erbakan'ın cenaze törenine katılmak üzere İstanbul'a geldi.

"DAP" uçağı ile Ankara'dan İstanbul'a gelen Gül'ü, Atatürk Havalimanı'nda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın karşıladı. Devlet Konukevi'nde bir süre dinlenen Gül, Erbakan'ın cenazesine katılmak üzere Fatih Camii'ne gitti.


Başbakan'da Fatih Camii'nde...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Necmettin Erbakan'ın cenaze törenine katılmak üzere Fatih Camii'ne geldi.



DENİZ BAYKAL, ERBAKAN'IN CENAZESİNE KATILMAK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Erbakan'ın cenazesine katılmak için İstanbul'a geldi.

Ankara'dan İstanbul'a gelen Deniz Baykal, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Baykal'ın ardından KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Türkiye Partisi (TP) Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Namık Kemal Zeybek, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek de İstanbul'a geldi.

Öte yandan Ürdün, Fas, Kuveyt, Suriye, Suudi Arabistan, Mısır ve Bosna Hersek gibi ülkelerden de pek çok kişinin cenazeye katılmak için İstanbul'a geldiği görüldü. İstanbul'a gelenler, Saadet Partisi (SP) tarafından tahsis edilen otobüslerle cenaze törenine katılmak için Fatih'e götürüldü.


Derviş Eroğlu Erbakan'ın cenazesinde

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın cenaze namazının kılınacağı Fatih Camii'ne geldi. Makan aracından inen Derviş Eroğlu'na bazı vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu. Eroğlu, beraberindekilerle birlikte cami avlusuna girdi


1. Ordu Komutanı Kıvrıkoğlu'da cenazede

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Fatih Camii'ndeki cenaze törenine katılımlar devam ediyor. Cenaze namazı için camiye gelenler arasında 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu da var. Kıvrıkoğlu, bir grup askerle birlikte cami avlusundaki yerini aldı.

13 yıl önce