|

Erciyes, tanıtımın meyvelerini topluyor

Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Erciyes’e çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, iki yıldır yaptıkları tanıtım çalışmalarıyla Erciyes’te ziyaretçi sayısını iki kattan fazla artırdıklarını söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 1/01/2019 Salı
Güncelleme: 02:50 - 1/01/2019 Salı
Yeni Şafak
Dereceye girenlerin ödüllerini Vali Şehmus Günaydın, Başkan Mustafa Çelik ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı verdi.
Dereceye girenlerin ödüllerini Vali Şehmus Günaydın, Başkan Mustafa Çelik ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte Erciyes A.Ş. tarafından düzenlenen ve eşler arasında gerçekleşen “Artık Çekilmez Oldun” adlı Kızak Yarışması’nın ödül törenine katıldı.

Yarışmada dereceye girenlerin ödüllerini Vali Şehmus Günaydın, Başkan Mustafa Çelik ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı verdi. Ödül töreninin ardından Erciyes’i gezen Vali Günaydın ve Başkan Çelik, ziyaretçilerle görüştüler. Başkan Mustafa Çelik, yurt dışından gelen turistlerle de konuşarak memnuniyetlerini aldı.

‘ŞEHİR EKONOMİSİNE CANLILIK GELDİ’

Başkan Çelik, Erciyes’in gerek il içi gerek yurt içi gerekse yurt dışından çok sayıda ziyaretçisi olduğunu söyledi. Rusya, Ukrayna ve Polonya’dan charter seferlerle turistlerin geldiğini de hatırlatan Başkan Çelik, “
Burada yaptığımız tesislerin şehir ekonomisine katkı verdiğini görmek bizi mutlu ediyor. İki yıldır yaptığımız tanıtım faaliyetleri ile ziyaretçi sayısını iki mislinden fazla artırdık ve artırmaya da devam ediyoruz. Bu durum şehrin ekonomik hayatına da canlılık getiriyor
” dedi.
#Şehmus Günaydın
#Mustafa Çelik
#Erciyes
#Kayseri
5 yıl önce