|

Erdoğan'dan Mirzabeyoğlu'nun ailesine telefon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılan ve bir süredir tedavi gören 28 Şubat’ın simge ismi Salih Mirzabeyoğlu'nun ailesini telefonla arayarak bilgi aldı. Erdoğan'ın Mirzabeyoğlu'nun beyin kanaması üzerine hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm tedavi sürecini yakından izlediği ve ailesini arayarak bilgi aldığı öğrenildi.

Yeni Şafak
11:07 - 8/05/2018 Salı
Güncelleme: 11:38 - 8/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mirzabeyoğlu'nun ailesini arayarak bilgi aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mirzabeyoğlu'nun ailesini arayarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş'in beyin ölümünün gerçeklemesinin ardından Erdiş ailesini telefonla aradığı öğrenildi.

Erdoğan'ın Mirzabeyoğlu'nun beyin kanaması üzerine hastaneye kaldırıldıktan sonra tüm tedavi sürecini yakından izlediği ve ailesini arayarak bilgi aldığı kaydedildi.

Uzman heyet aileye bilgi verecek

Öte yandan Mirzabeyoğluu'nun durumunun dün akşam getirildiği Siyami Ersek Hastanesi'nde bir uzman heyet tarafından da inceleneceği ve yaşam destek ünitesinden çıkarılıp çıkarılmaması konusunda ailesine bilgi verileceği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, rahatsızlandığı 4 Mayıs'ta Yalova Devlet Hastanesine kaldırılan ve beyin kanaması teşhisiyle ameliyat edilen Salih İzzet Erdiş'in yoğun bakımdayken beyin ölümü gerçekleşmişti.

Ailesinin isteği üzerine yaşam destek ünitesine bağlı olarak mevcut durumu korunan Erdiş, Yalova Devlet Hastanesinden ambulansla uzman hekim gözetiminde İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti.

#Yalova
#İstanbul
#Salih Mirzabeyoğlu
6 yıl önce