|

Erilli: Üsküdar turizm bölgesi haline gelecek

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Osman Erilli, Üsküdar'ı dünyanın önde gelen bir turizm bölgesi haline getireceğini belirterek "Hedefimiz Üsküdarımızı daha yeşil, daha temiz, daha düzenli ve dünyanın önde gelen bir turizm şehri yapmak. Şehrimizin, insanımızın ve partimizin bu potansiyeli var" dedi.

Yeni Şafak
19:18 - 13/11/2018 Salı
Güncelleme: 22:17 - 13/11/2018 Salı
Yeni Şafak
​AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Osman Erilli,
​AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Osman Erilli,

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Ali Osman Erilli, belediye seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Üsküdar'ın dünyanın önde gelen turizm şehri olabileceğinin altını çizen Erilli, "
Şehrimizin, insanımızın ve partimizin bu potansiyeli var. Ben hep şuna inandım; ardı ardına birçok iş yapmaya çalışmaktansa, yaptığınız işi azami kalitede birkez yapmak daha önemlidir. Bunun için de çalışanların, taşaronların ve hizmetin yerinde denetlenmesi gerekir. Halkımızın sesine kulak verilmeli ve insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı benimsenmelidir
" ifadelerini kullandı.
Ali Osman Erilli kimdir?
1979 yılında İstanbul'da doğan Erilli, evli ve iki çocuk babasıdır.
40 yıl boyunca Üsküdar'da ikamet ediyor.
İngilizce ve Arapça biliyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü bitiren Erilli, 1997 yılından bu yana ticaret yapıyor.

Erilli, son 10 senedir Türkiye’de alanında tek üretici olan bir gıda firmasında ve bu firmanın ürünlerini 45 ülkeye ihracatını yapan ikinci bir firmada kurucu/yönetici olarak çalıştı.

2006-2009 yılları arasında Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Erilli, 2009’dan bu yana da Ensar Vakfı Mütevelli Heyet üyesi.



#Ali Osman Erilli
#Üsküdar
#AK Parti
5 yıl önce