|

Erkan hayaline kavuşamadı

Sivas'ta çok istediği Atatürk Selçuk İMKB Anadolu Lisesi'ne annesiyle kayıt yaptırmaya giderken otomobil altında kalan Erkan Kavak, yaşamını yitirdi

Sivas
00:00 - 7/08/2011 Pazar
Güncelleme: 00:45 - 7/08/2011 Pazar
Yeni Şafak
Erkan hayaline kavuşamadı
Erkan hayaline kavuşamadı

Sivas'ta Divriği Atatürk İlköğretim Okulu 8-A sınıfından bu yıl mezun olan Erkan Kavak (15), kazandığı Sivas Atatürk Selçuk İMKB Anadolu Lisesine kayıt yaptırmak için annesi Gülay Kavak ile 3 Ağustos'ta Sivas kent merkezine geldi. Şehir merkezine yaya olarak giden anne-oğula, S.K'nın (41) kullandığı 58 FK 542 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Erkan Kavak, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde bir süre tedavi gördü. Bitkisel hayata giren Kavak, dün yaşam savaşını kaybetti.

ARKADAŞLARI ÜZGÜN

Kavak'ın cenazesinin Sivas Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada, Kavak'ın trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği haberi, Divriği Atatürk İlköğretim Okulundan birlikte mezun olduğu arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Kavak'ın arkadaşları, "Çok iyi bir insandı. Bu okulda okumayı istiyordu. Anadolu lisesini kazandığını öğrenince çok sevinmişti" dediler.



13 yıl önce