|

Erol Manisalı ameliyat olacak

Ergenekon kapsamında tutuklanan Erol Manisalı'nın kanser olduğu tespit edilmişti.

Aa
00:00 - 3/06/2009 Çarşamba
Güncelleme: 11:48 - 3/06/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Erol Manisalı ameliyat olacak
Erol Manisalı ameliyat olacak

"Ergenekon' soruşturması kapsamında tutuklanan ve cezaevinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Erol Manisalı'nın 2 gün içerisinde ameliyat edileceği bildirildi.


İstanbul Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Manisalı'nın avukatları Mehmet İpek ve Aydın Metin tarafından yapılan yazılı açıklamada, beyin damarlarındaki tıkanıklık ve kalple ilişkili sorunlar nedeniyle Silivri Ceza İnfaz Kurumları'ndan Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Erol Manisalı'nın ameliyat edileceği belirtildi.


Manisalı'nın hastanede yapılan tetkiklerinde göğsünde bir kitle tespit edildiği kaydedilen açıklamada, 'Yapılan biopsi sonucunda bu kitlenin meme kanseri olduğu anlaşılmıştır. Acil olarak müdahale edilmesi gerektiği doktorları tarafından bildirilmiştir' denildi.


Açıklamada, Manisalı'nın doktorlarının şiddetli kalp hastalığı ve beyin damarlarındaki tıkanıklıkla ilişkili ciddi sağlık sorunlarına ilaveten önceliği nedeniyle göğsünde tespit edilen kanserli tümörün ameliyat edilmesine karar verdiği bildirildi. Halen tutuklu bulunan Manisalı'nın 2 gün içerisinde ameliyat edileceği kaydedildi.


15 yıl önce