|

Esenyurt’ta tekel bayiini basan şüpheli terör örgütü PKK ve FETÖ sempatizanı çıktı

Esenyurt'ta iki kişinin öldürüldüğü tekel bayiindeki silahlı saldırının şüphelilerinden Tarık Ö.'nün, terör örgütü PKK ve FETÖ sempatizanı olduğu ortaya çıktı. Twitter hesabından paylaşım yapmayan Tarık Ö.'nün, terör soruşturmaları nedeniyle tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş ile ilgili paylaşımları ve FETÖ'cü hesapları beğendiği görüldü.

13:14 - 30/07/2023 Pazar
Güncelleme: 14:39 - 30/07/2023 Pazar
Yeni Şafak
Esenyurt'taki tekel bayii baskınında iki kişiyi öldüren şüphelinin terörden tutuklu HDP'li Selahattin Demirtaş ve FETÖ'cülerle ilgili paylaşımları beğendiği görüldü.
Esenyurt'taki tekel bayii baskınında iki kişiyi öldüren şüphelinin terörden tutuklu HDP'li Selahattin Demirtaş ve FETÖ'cülerle ilgili paylaşımları beğendiği görüldü.

Esenyurt'ta iki kişinin öldürüldüğü tekel bayisindeki silahlı saldırının şüphelilerinden Murat Özer Esenyurt'ta yakalandı.

Polis ekiplerinin diğer şüpheliler çalışmaları sürerken, şüphelilerden Tarık Ö. ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Twitter hesabından paylaşım yapmayan Tarık Ö.'nün, terör soruşturmaları nedeniyle tutuklu bulunan HDP'li Selahattin Demirtaş ile ilgili paylaşımları beğendiği görüldü.

PKK sempatizanı Tarık Ö'nün FETÖ'nün ABD imamlarından biri olan Sacit Arvasi'nin ve CHP'li Canan Kaftancıoğlu'nun paylaşımını da beğendiği ortaya çıktı.


Ne olmuştu?


Olay, dün 00.15 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerindeki tekel bayiinde meydana geldi.


İş yerine gelen 4 kişi içeride bulunan 3 kişiye adeta kurşun yağdırdı. Saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralandı. Saldırganlar geldikleri ciple olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Erzen ve Bayındır kurtarılamadı. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerin çalışması sonucu kimlikleri tespit edilen 4 şüpheliden Murat Özer, dün Esenyurt'ta yakalandı. Ekiplerin, diğer şüpheliler A.Ö T.Ö ve S.Ö'yü yakalamak için çalışması sürüyor.



#Esenyurt
#PKK
#HDP
#Selahattin Demirtaş
10 ay önce