|

#EvdeKal Türkiye, Meteoroloji'den yağmur raporu: İstanbul ve bir çok şehirde sağanak bekleniyor

Koronavirüsün daha fazla yayılmaması için Türkiye'nin evde kalması gerekiyor. Tüm uyarılara rağmen haftasonu soluğu dışarıda ve özellikle sahillerde alanlara, mangal yapanlara büyük tepki vardı. Meteoroloji'den alınan son bilgiler evde kalmak için bir nedenimizin daha olduğunu gösterdi. İstanbul'da hava kapalı ve haftasonuna kadar zaman zaman yağmur yağacak. Türkiye'nin batısı ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Güneydoğu Anadolu, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Konya ve Şırnak çevrelerinde de sağanak bekleniyor.

13:02 - 23/03/2020 Pazartesi
Güncelleme: 14:07 - 23/03/2020 Pazartesi
AA
Arşiv
Arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yarın ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Özellikle de İstanbul'da bugün itibari ile hava kapalı ve zaman zaman yağmurlu olacak. İstanbul'daki yağışlı hava haftasonuna kadar sürecek.

Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Konya, Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak öngörülüyor.

#Sağanak
#Yağış
#Meteroloji
#Hatay
#Konya
#Marmara
4 yıl önce