|

Evin kalan tek çocuğuydu

Vatani görevini yaptığı sırada kaza kurşunuyla şehit olduğu iddia edilen ve ailenin sağ kalan tek çocuğu olan piyade er Eren İğneci''nin cenazesi toprağa verildi

Çorum
00:00 - 14/04/2013 Pazar
Güncelleme: 21:48 - 13/04/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Evin kalan tek çocuğuydu
Evin kalan tek çocuğuydu

Şırnak 23. Sınır Tümen Komutanlığı''na bağlı Görmeç 4. Motorize Piyade Taburu''nda görev yapan ve kaza kurşunuyla hayatını kaybettiği öne sürülen 21 yaşındaki İğneci''nin cenazesi, Diyarbakır''daki otopsinin ardından askeri uçakla Ankara''ya gönderildi. Kara yoluyla Çorum''un Alaca ilçesine bağlı Evci köyüne getirilen İğneci''nin cenazesi, helallik alınması için önce baba evine götürüldü. Fenalık geçiren anne Bediha ve baba Yahya İğneci''ye sağlık ekipleri müdahale etti.

AĞABEYİNİ KANSERDEN KAYBETTİ

Köy camisine getirilen İğneci''nin cenazesi, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Yahya ve Bediha İğneci çiftinin 4 çocuğundan ikincisi olan Eren''in, yaklaşık 10 yıl önce biri 2, diğeri 4 yaşında kız kardeşlerini kaybettiği, 9 ay önce askerliğini tamamlayan ağabeyinin de 5 ay önce beynindeki tümör dolaq İnşaatlarda işçi olarak çalışan ve 2012''de askere giden Eren İğneci''nin terhisine de 45 gün kalmıştı. Baba Yahya İğneci, oğluyla en son önceki gün görüştüğünü belirterek, ''Evin kalan tek çocuğuydu'' diye konuştu.yısıyla tedavi gördüğü Samsun''da hayatını kaybettiği öğrenildi.

İnşaatlarda işçi olarak çalışan ve 2012''de askere giden Eren İğneci''nin terhisine de 45 gün kalmıştı. Baba Yahya İğneci, oğluyla en son önceki gün görüştüğünü belirterek, ''Evin kalan tek çocuğuydu'' diye konuştu.

11 yıl önce