|

Eylemleri deşifre edildi: Hepsi arabanın gizli bölmesinden çıktı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yürütülen operasyonlarda 5 şüphelinin eylem ve faaliyetlerini deşifre etti. Eş zamanlı olarak düzenlenene ve Özel Harekât ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda gözaltına alınan şahısların ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ise 12 ruhsatsız tabanca, 181 fişek ve 11 şarjör ele geçirildi. Ruhsatsız tabancaların çoğunluğunun bir aracın ön konsolundaki gizli bölgede saklandığı görüldü.

13:56 - 15/12/2023 Cuma
Güncelleme: 14:01 - 15/12/2023 Cuma
IHA
Ruhsatsız silah ve malzemelerini piyasaya sürerken yakalandılar
Ruhsatsız silah ve malzemelerini piyasaya sürerken yakalandılar

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliğince yürütülen çalışmalarda çok sayıda silahı piyasaya sürmeye çalışan 5 şüphelinin eylem ve faaliyetleri deşifre edildi.

Ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Antalya ve Denizli illerinde eş zamanlı olarak düzenledi. Özel Harekat ekiplerinin de destek verdiği operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınırken, şahısların ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda ise 12 ruhsatsız tabanca, 181 fişek ve 11 şarjör ele geçirildi. Ruhsatsız tabancaların çoğunluğunun bir aracın ön konsolundaki gizli bölgede saklandığı görüldü.

Adli makamlara sevk edilen 5 şüpheliden 1'i hakkında adli kontrol kararı uygulandı, 2 şahıs ise tutuklanıp cezaevine gönderildi.



#Antalya
#Denizli
#Operasyon
#kaçakçılık
4 ay önce