|

Fişleyen kendi çıktı

CHP'li vekil Gökhan Durgun, Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki fişleme iddialarıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında kendini ele verdi. Durgun'un basına dağıttığı belgelerde asıl fişlemeyi kendisinin yaptığı ortaya çıktı

Behçet Güngör
00:00 - 6/11/2008 Perşembe
Güncelleme: 02:36 - 6/11/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Fişleyen kendi çıktı
Fişleyen kendi çıktı

CHP Hatay Milletvekili Gökhan Durgun, Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki görev yapan hocaları fişlediğini itiraf etti. Durgun, üniversite öğretim üyelerinin ne yaptığını takip ettiğini açıklayarak, istihbarat elemanı gibi bu üyeler hakkında bilgi topladığını açıkladı.


EKRAN KORUYUCU DELİLİ

Durgun, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerafettin Canda'nın danışmanlığını yapan Yrd. Doç. Dr. Lütfi Savaş'ın öğretim üyelerini fişlediğini ileri sürerek, bu konuda Meclis Araştırma Önergesi verdi. Durgun bu iddiaları ortaya atarken, kendisinin de öğretim üyelerini fişlediği ortaya çıktı. Durgun, öğretim üyelerini fişlerken, hocaların bilgisayarındaki ekran korucusundan bile delil yaptığını itiraf etti. Durgun, Savaş'ın bilgisayarında bir zamanlar 'bugün Allah için ne yaptın?' mesajının ekran koruyucu olarak yer aldığını söyledi.


FİŞLERİ BASINA DAĞITTI

Durgun, tuttuğu fişleri basın mensuplarına dağıtmakta da sakınca görmedi. Durgun fişlerine göre, halen Genel Sekreter yardımcısı olarak görev yapan Fazlı Vural'ın ordudan atılmış bir kişi olduğunu ileri sürülüyor. Yayladağı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yar. Doç. Dr. Hüseyin Korkmaz ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Kaya'nın eşlerinin tesettürlü olduğunu belirten Durgun, bu kişilerin aynı zamanda 'Fethullahçı' olduğunu öne sürdü. Durgun, Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yar. Dç. Dr. Yusuf Önlen ve Döner Sermaye İşletmesi'nde görevli Mehmet Bozkurt'un ise İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu kaydetti.


Sokakta tuvaletini yapınca ceza yemişti

CHP Hatay Milletvekili Gökhan Durgun, geçen yıl Hatay'da sokak ortasında tuvalet ihtiyacını giderirken belediye tarafından yakalanmış ve 117 YTL para cezasına çarptırılmasıyla gündeme gelmişti.



15 yıl önce