|

Fransa hükümetinden yeni skandal: Kırmızı bültenle aranan teröristleri mecliste ağırladı

Terör örgütü PKK'nın büyük destekçisi olan Fransa, örgütü beslemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fransız vekiller, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'nin ve onun kadın yapılanması YPJ'nin sözde sözcüleri Nuri Mehmud ile Ruksan Mihemed'i Fransa senatosunda ağırlayarak PKK'lı teröristlere, tören düzenleyip "onur nişanı" vermişlerdi. Fransa bugün kırmızı bültenle aranan terör örgütü FETÖ/PKK üyelerini Fransız Meclis'inde ağırladı.

15:47 - 7/04/2023 Cuma
Güncelleme: 16:02 - 7/04/2023 Cuma
Yeni Şafak
Fransız hükümeti, kırmızı bültenle aranan teröristleri meclisinde ağırladı
Fransız hükümeti, kırmızı bültenle aranan teröristleri meclisinde ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Fransa Senatosu'nda düzenlenen bir etkinliğe, omurgasını terör örgütü PKK/YPG'nin oluşturduğu SDG mensupları davet edilmişti. Fransız vekiller, terör örgütünün kadın yapılanması YPJ'nin sözde sözcüleri Nuri Mehmud ile Ruksan Mihemed'i Fransa Senatosu'nda ağırlanmıştı ve teröristler, Fransa Senatosu'nda alkışlanarak DEAŞ ile mücadelede PKK/YPG'ye desteğin sürdürüleceği mesajı verilmişti. Daha da ileri giden Fransız Senatosu, terör örgütü PKK/YPG üyelerine sözde onur madalyası vermişti.


Terör örgütü üyeleri Fransız Meclis'inde ağırlandı


Surıye'de hem terör örgütü PKK hem de DEAŞ'a lojistik destek sağlayan Fransa yeni bir skandala daha imza attı.


Fransa sol ittifak NUPES, kırmızı bültenle aranan terör örgütü FETÖ/PKK üyelerini Fransız Meclisinde ağırladı.


"14 mayıs seçimleri Erdoğan’ın gitmesine yol açar mı?”
konulu paneline katılan isimler arasında eski İsveç Milletvekili ve terör örgütü PKK'nın İsveç temsilcisi Amineh Kakabaveh, gazeteci Fehim Taştekin, Can Dündar, Hayko Bağdat, Ragip Zarakolu ve HDP'li Osman Baydemir gibi isimler yer alıyor.






#Fransa
#PKK
#FETÖ
1 yıl önce