|

Gabar’dan acı haber

Şırnak’ta PKK’lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda 2 asker şehit oldu.

Yeni Şafak
04:00 - 12/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:39 - 12/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Şanlıurfa’daki cenaze törenine asker kıyafetiyle katılan bir çocuğun tabut başında asker selamı vermesi duygu dolu anlar yaşattı.
Şanlıurfa’daki cenaze törenine asker kıyafetiyle katılan bir çocuğun tabut başında asker selamı vermesi duygu dolu anlar yaşattı.

PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Gabar Dağı bölgesi Görmeç kırsalında güvenlik güçlerinin arazi arama-tarama faaliyeti sırasında teröristlerce döşenen basma düzenekli el yapımı patlayıcı (EYP) infilak etti. Patlamada Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olgun ile Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan şehit oldu, 1 asker de hafif yaralandı.

HABERİ CENAZEDE ALDILAR

Şehit Olgun’un acı haberi, Bursa’daki baba evine ulaştı. Şehit Olgun’un saldırıya uğradığı gün babaannesi de Erzurum’da hayatını kaybettiği, şehidin annesi ve babası cenaze töreni için Erzurum’a gittiği öğrenildi. Şehit Olgun’un biri 1, diğeri 3 yaşında iki çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit Doğan’ın acı haberi ise Mersin’deki ailesine ulaştı. Tek erkek evlatlarının şehadet haberi ile yıkılan baba ile anne gözyaşlarını tutamadı. Anne Halime Doğan, oğlu ile operasyondan bir gün önce görüştüklerini belirterek, kendilerinden helallik istediğini belirtti.

2 GÜNDE 18 TERÖRİST

Öte yandan, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesine dün düzenlenen hava harekatlarında 4 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi. Önceki gün Avaşin bölgesine düzenlenen hava harekatında ise PKK’ya ait silah mevzileri ve mühimmat depoları imha edildi. Bombardımanda saldırı hazırlığında olan 14 hain etkisiz getirildi.

#Irak
#PKK
5 yıl önce