|

Gazeteci babanın evlat acısı

Aa
00:00 - 25/08/2009 Salı
Güncelleme: 16:17 - 25/08/2009 Salı
Yeni Şafak
Gazeteci babanın evlat acısı
Gazeteci babanın evlat acısı

Türkiye Gazetesi yazarlarından Rahim Er, oğlunun Amsterdam'da düşen THY uçağından ağır yaralı kurtulmasını satırlara döktü. Er, bugün Türkiye Gazetesinde başlayan yazı dizisinde oğlu Cüneyd Er'in kazada yaralanmasının ardından yaşadıklarını anlattı. 


Oğlunu uğurladıktan sonra gazetedeki köşesine aile mutluluğu üzerine bir yazı yazmaya başladığını, o sırada kaza haberini aldığını belirten Er, yaşadıklarını şöyle aktardı:


'O yazı tabi yarım kaldı. Şimdi bilgisayarın neresinde olduğu meçhulüm. Aile mutluluğuna dair bilgisayar tuşları ile ekran arasında çalışırken, telefonum çaldı. Arayan Haberkuşağı.com'un yazı işleri müdürü Yasin Duvan idi. 'Efendim, Amsterdam'da bir THY uçağı düşmüş' dedi. 'Ne diyorsun Yasin, o uçakta Cüneyd vardı', dememle salona koşup televizyonu açmam bir oldu. Canlı yayın vardı, uçak görüntüleri, dumanlar... O korkunç an yaşanıyordu. Eşim, sanki kalbinden vurulmuştu. Sonra o 'yavrum' kelimesini Amsterdam'a giderken uçakta yol boyu tekrarlayıp duruyordu. Dünyanın en güzel 'yavrum' nidasını işitiyordum.'



Daha sonra Amsterdam'a gitme konusunu görüşmek üzere THY Genel Müdürlüğüne gittiklerini ifade eden Er, 'Ortalık ana baba günüydü. Bizi çeşitli yerlerden sürekli olarak eş dost aramaktaydı. İlk arayanlardan biri de Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan oldu' dedi.



15 yıl önce