|

Gaziantep’in havası değişiyor

Saha gezisi kapsamında Gerciğin ve Fidanlık mahallelerinde talepleri dinleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, “Burada büyük bir alanı ormanlaştıracağız. Yeşili ne kadar çok korursak şehrin havası o kadar değişir” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 16/11/2018 Cuma
Güncelleme: 04:11 - 16/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, saha gezisi kapsamında Gerciğin ve Fidanlık mahallelerinde talepleri dinledi, eksiklikleri yerinde gördü, mahallelilerin nabzını tuttu. Saha gezisine Gerciğin Mahallesiyle başlayan Başkan Şahin ve beraberindeki teknik ekip, Gerciğin Mahalle Muhtarı Ramazan Aslan’la bir araya geldi. Muhtar Aslan’ın yeni yol ve yol genişletme talebine sıcak bakan Şahin, yol çalışmalarının en kısa zamanda yapılacağının sözünü verdi.

‘EKSİKLİKLERİ GİDERECEĞİZ’

Ekip ruhu içerisinde engellerin tek tek aşılacağını söyleyen Şahin, “Muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz, imkanlar ölçüsünde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. 20 köy yolunu tamamladık, arazi yollarında planlamamız devam ediyor. Zamanı, bütçeyi çok iyi kullanarak eksiklikleri gidereceğiz” dedi.

  • TEMATİK PARK YAPILIYOR
  • Ekip ruhu içerisinde engellerin tek tek aşılacağını söyleyen Şahin, “Muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz, imkanlar ölçüsünde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. 20 köy yolunu tamamladık, arazi yollarında planlamamız devam ediyor. Zamanı, bütçeyi çok iyi kullanarak eksiklikleri gidereceğiz” dedi.

KÖTÜ GÖRÜNTÜ BİTECEK

Gerciğin Mahallesi’nin ardından Fidanlık Mahallesine geçen Başkan Şahin, Fidanlık Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşlara seslendi. Fidanlık Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi veren Başkan Şahin, öncelikle mahallede kötü görüntü oluşturan binaların en kısa zamanda yıkılacağını bildirdi.

#Gaziantep
#Fatma Şahin
5 yıl önce