|

Gaziantep’te özel zirve

Türkiye’nin birçok farklı ilinden Gaziantep’e gelen özel kalem müdürleri ‘Birlikte Başarırız’ temalı zirvede bir araya geldi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Türkiye ekonomisinin, dünyanın 10’uncu büyük ekonomisi hedefine ulaşabilmesi için kurumların dünya ile entegre olması gerekir” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 05:53 - 18/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Gaziantep’e gelen özel kalem müdürleri ‘Birlikte Başarırız’ temalı zirvede bir araya geldi.
Gaziantep’e gelen özel kalem müdürleri ‘Birlikte Başarırız’ temalı zirvede bir araya geldi.

Özel Kalem Müdürleri Platformu tarafından organize edilen Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) desteği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğindeki ‘Özel Kalem Müdürleri Zirvesi’ başladı. İki gün sürecek zirvede, Türkiye’nin birçok farklı ilinden Gaziantep’e gelen özel kalem müdürleriyle yönetici asistanları bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Paneller, eğitimler ve söyleşilerle dopdolu geçecek zirve, şehir turuyla sona erecek.

MEDENİYETİN BEŞİĞİNDE AĞIRLAMA

Divan Otel’de “Birlikte Başarırız” temalı zirvenin açışında konuşan Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye’nin farklı illerinden Gaziantep’e gelen özel kalem müdürlerini ve yönetici asistanlarını medeniyetin beşiği kentte ağırlamaktan dolayı gururlandığını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin içme suyu, konut ve ulaşım alanındaki mega projeleri anlatan Başkan Şahin, 45 dakikalık uzun bir sunumla katılımcılara çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

‘İŞİNİZİ SEVERSENİZ ENGEL KALMAZ’

Dünya nereye gidiyor? sorusuna yanıt bulacak yol haritasının doğru çizilmesi gerektiğine değinen Başkan Şahin, “Artık kurumlar, sektörler, ülkeler, şehirler yarışıyor. Dolayısıyla rekabeti yönetebilmemiz, birbirimize ulaşabilmemiz için, mutlaka bilgiye dayanmalıyız. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Türkiye ekonomisinin, dünyanın 10’uncu büyük ekonomisi hedefine ulaşabilmesi için her kurum olduğu noktada verimli bir şekilde dünyanın diğer kurumlarıyla entegre olacak, oradaki değişimi, gelişimi görebilecek şekilde kendini yenilemesi lazım. Yenilenmeyen yeniliyor. Zoru başarabilmenin yolu birlik olmaktan geçiyor. İmanla, aşkla, sevdayla işini severek yaparsak önümüzde hiçbir engel olmaz” dedi.


ZENGİN BİR ZİRVE OLACAK

Gaziantep’te bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren Özel Kalem Müdürleri Platformu Başkanı Hüsamettin Efe ise, Özel Kalem Müdürleri Platformunun çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Zirvede, Galatasaray Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türker Baş, “Etkili Liderlerin 7 Alışkanlığı” konulu eğitim verdi. “Sahada Özel Kalem Müdürlüğü” ve “Yeni Türkiye’de Protokol Kuralları ve Yazışmaların Değişimi” konulu panellerin düzenleneceği Özel Kalem Müdürleri Zirvesi, “Türkiye’deki Dijital Dönüşümün Özel Kalemle Yarışması” adlı söyleşiyle zenginleşecek. Gaziantep’in tarihi mekanlarını kapsayan kültürel geziyle devam edecek zirve, değerlendirme ve sonuç bildirisinin açıklanmasıyla tamamlanacak.

#Gaziantep’
#Birlikte Başarırı
5 yıl önce