|

Gencay Çakıcı'dan açıklama

İha
00:00 - 1/08/2007 Çarşamba
Güncelleme: 13:27 - 1/08/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Gencay Çakıcı'dan açıklama
Gencay Çakıcı'dan açıklama

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Göltürkbükü beldesinde bir otele silahlı baskın olayında adı geçen ve çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanan Alaattin Çakıcı'nın oğlu A.Ç. için amcası Gencay Çakıcı bir açıklama yaptı. Gencay Çakıcı, yeğeninin olaylarla uzaktan yakından bir ilgisi olmadığını söyledi.

Dün akşam A.Ç.'nin adliyeden çıkarılışını bekleyen Gencay Çakıcı, yeğeninin tatile geldiğini belirterek "Bu olaylarla kendisinin uzaktan yakından alakası yok. Yerel ve ulusal basında çıkan haberlerin çoğu asılsız haberler. Yeğenim hayatında hiçbir sabıkası olmayan bir çocuk. Zaten babası Alaattin Çakıcı da bu olaylardan çocuğunu uzaklaştırmak için yurt dışında okutuyordu. Her sene on gün gelir. Annesini babasını ziyaret ederek döner. Adı karıştığı gerekçesi ile bir de tabii babasının Alaattin Çakıcı

olmasından dolayı yerel ve ulusal basında yanlış haberler yapıldı. Şu an çocuk tutuklandı, olay yargıya intikal etti. İnşallah kısa zamanda gerçekler meydana çıkar. Sadece orada bulunması, olay bu" diye konuştu.

"Arkadaşları da zaten kendisi ayarında" diyen Gencay Çakıcı, öyle gazetelerin yazdığı gibi koruma tipi insanlar olmadığını söyledi.

17 yıl önce