|

Gölbaşı'nın 51 şehidi dualarla anıldı

Cuntacıların 51 polisi şehit ettiği EGM Gölbaşı yerleşkesinde konuşan Süleyman Soylu, "O akşam özel harekat polislerimiz vatan sevgisini en yüksek noktada gösterdiler. Hesap etmeden şehadete atıldılar" dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:04 - 17/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Şehadete atıldılar
​Şehadete atıldılar

15 Temmuz'da FETÖ’cü hainlerin ilk hedeflerinden olan ve 44'ü Özel Harekat, 7'si Havacılık Dairesi başkanlıklarında olmak üzere, 51 kişinin şehit düştüğü Emniyet Genel Müdürlüğünün Gölbaşı’ndaki yerleşkesinde anma töreni yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı anma töreni Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

HESABINI MUTLAKA SORACAĞIZ

Soylu sonrasında yaptığı konuşmada, "Buradan tarihimize söz veriyoruz, Allah’ımıza söz veriyoruz, buradan şehit kanlarıyla sulanmış toprak parçamıza söz veriyoruz, bu toprakları bize emanet eden şehitlerimize söz veriyoruz. 15 Temmuz’da bu hain girişimi gerçekleştirenin bir tanesi dahi kalmayıncaya kadar bu hesabı bu toprakta sormazsak, hainiz, alçağız ve namussuzuz" dedi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

"O akşam özel harekat polislerimiz sadece burada değil, Ankara’nın birçok yerinde, Türkiye’nin birçok noktasında aynen kendilerine öğretildiği gibi vatan sevgisini en yüksek noktada gösterdiler" diyen Soylu şöyle devam etti: "Hesap etmediler, yazmadılar, çizmediler. Hepsi atıldılar şehadetin kucağına. Bilmenizi isterim ki biz büyük bir aileyiz. Her birinde bir şehit olan bir aileyiz. Bu ailenin reisi belli. Milletine inanan, milletinden başka yer yüzünde güç tanımayan, ona itibar eden, onunla beraber yürüyen bir ailenin lideri. Korkmadı, başka hesap içinde bulunmadı."

#15 Temmuz
#Süleyman Soylu
#Türkiye
7 yıl önce