|

Hafıza rekortmeni Seiler, Türkiye'de

Yeni Şafak
01:00 - 14/03/2004 Sunday
Güncelleme: 17:05 - 24/05/2017 Wednesday
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Hızlı Düşünme Dünya Rekortmeni Jens Seiler, çeşitli yerlerde seminerler vermek için Türkiye'ye geldi. Zekasını doğuştan sahip olduğu ve sonradan geliştirdiği öğrenme yöntemlerine borçlu olduğunu ifade eden Seiler, iki defa okuması halinde İstanbul telefon rehberindeki tüm isim ve numaraları söyleyebileceğini kaydetti.

Dünyanın en güçlü hafızasına sahip insanı olan Jens Seiler, hafıza eğitimiyle ilgili bildiklerini Türk insanıyla paylaşacak. TH¥'nin tarifeli uçağıyla dün İstanbul'a gelen Jens Seiler, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Asıl mesleği stenograflık

Seiler, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, işadamlarına ve üniversiteye hazırlık yapan gençlere yönelik seminerler verererek, onların gelişimine katkıda bulunacağını söyledi. Asıl mesleği stenograf olan Seiler, Türkiye'de bulunduğu süre içinde İstanbul ve Ankara'da üniversite ve çeşitli kuruluşlara da seminerlere devam edeceğini kaydetti.

Schröder'e eğitim veriyor

Almanya'da Cumhurbaşkanı Johannes Rau, Başbakan Gerhard Schröder, Nobel ödülü sahibi Dr. Richard Ernst'in de aralarında bulunduğu ünlü kişiler ve birçok önde gelen kurum, Seiler'den eğitim alıyor. Seiler, istemesi halinde Başbakan Erdoğan'a da eğitim verebileceğini söyledi.

  • SIRRI BIYIK, İSTANBUL


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    20 years ago