|

Hamile doktora dayak

Boş bir inşaatta alkol alan dört arkadaş arasında tartışma çıktı. Çıkan arbedede bir kişi boşluğa düştü. 112 Acil Servis'i arayan kişiler, kendilerine yardıma gelen ekipte görevli 2 aylık hamile doktor A.Ç.'ye saldırdı

Bursa
00:00 - 24/12/2012 Pazartesi
Güncelleme: 21:10 - 23/12/2012 Pazar
Yeni Şafak
Hamile doktora dayak
Hamile doktora dayak

Bursa'da 112 ekiplerinde görev yapan 2 aylık hamile doktor, yüksekten düşme anonsu üzerine gittikleri olay yerinde alkollü şahıslar tarafından saldırıya uğradı. Darp edilen genç doktor hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay, saat 23.30 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki inşaat halindeki bir binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boş bir inşaatta alkol alan dört arkadaş bir süre sonra aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu başından şişe ile yaralanan kişi için arkadaşları inşaatta düşen biri var diye 112 Acil Servis ekibi çağırdı.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinde görevli A.Ç., başından yaralanan şahsa ilk müdahaleyi yapmak için yanına gittiğinde diğer arkadaşları ve yaralı şahıs tarafından saldırıya uğradı. 2 aylık hamile olduğu öğrenilen genç doktorun anonsu üzerine 112 Acil Komuta Merkezi olay yerine polis ve takviye 112 Acil Servis ekibi yönlendirdi. Polislerin olay yerine gelmesi ile ortam sakinleşti. Olay yerine gelen diğer sağlık ekibi ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan genç doktorun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Başından yaralanan şahıs ise Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olaya karışan arkadaşları gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

112 Acil Servis ekibi, başından şişe ile yaralanan kişiye ilk yardım yaptı.

SALDIRIYA KINAMA

Hastaneye kaldırılan Doktor A.Ç.'yi ziyarete gelen Bursa 112 Başhekimi Dr. Menekşe Şen Duman, 112 Acil Servis ekiplerinin yardım için gittikleri şahıslar tarafından maruz kaldıkları şiddeti kınadı. Konuyla ilgili gerekli mercilere suç duyurusunda bulanacaklarını ifade eden Duman, darba maruz kalan arkadaşlarının hamile olduğunun hatırlatılması üzerine ise şu anda gereken kontrolleri yapıldığını ve doktor arkadaşımızın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Duman, 'Yaşananların bir daha olmamasını diliyoruz' dedi.

11 yıl önce