|

Hırsızlık çetesi JASAT tarafından çökertildi

Denizli’nin Kale ve Honaz ilçesinde son bir haftada üç motosiklet ve camını kırdıkları araçtan teyp çalan üç hırsız JASAT tarafından yakalandı. Adliye sevkte rahat tavırlar sergileyen üç şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi.

09:16 - 17/08/2022 Çarşamba
Güncelleme: 09:22 - 17/08/2022 Çarşamba
IHA
Denizli'de hırsızlara JASAT operasyonu.
Denizli'de hırsızlara JASAT operasyonu.

Denizli’nin Honaz ve Kale ilçesinde M.D., A.B. ve S.Ç.’nin motorunun, son olarak T.G.’nin park halindeki aracının camının kırılarak oto teybinin çalınması ardından gelen ihbarlar sonrası ekipler harekete geçti. Jandarmanın Dedektifleri olarak bilinen Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), Kale ve Honaz ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından eş zamanlı çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalarda üç kişinin kimliği tespit edildi.

İki motosiklet bulundu

Olayı gerçekleştiren M.A.Y., M.A. ve P.C., isimli kişilerinin olduğu tespit edilmesi ardından operasyon başlatıldı. Operasyonda üç şüpheli saklandıkları yerde kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin çaldığı iki motosiklet ise park halindeyken bulundu. Sevk edildikleri adli makamlarca P.C. tutuklanırken, M.A. ve M.A.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Böylelikle dört faili meçhul olay JASAT tarafından aydınlatıldı.

#JASAT
#Denizli
#Hırsızlık
2 yıl önce