|

Hollandalılar Canan Karatay’ın koronavirüs uyarısına kulak verdi: Kelle paça içtiler

Canan Karatay'ın "Koronavirüse karşı kelle paça çorbası için" önerisi karşılık buldu. Hollanda'nın Ankara Büyükelçi Yardımcısı Erik Weststrate, koronavirüs ile ilgili aldıkları tedbirleri sosyal medya hesabından paylaştı. Büyükelçi Yardımcısı Weststrate paylaşımında, "Önlemlerimizi aldık. Artık tokalaşmıyoruz, dezenfektanlar, selpaklar, ve kelle paça" ifadelerini kullandı.

22:25 - 11/03/2020 Çarşamba
Güncelleme: 22:34 - 11/03/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği, çalışanlarına kelle paça çorbası dağıttı.
Hollanda'nın Ankara Büyükelçiliği, çalışanlarına kelle paça çorbası dağıttı.

Koronavirüsün etkisi tüm dünyayı sardı. Her geçen gün gelen ölüm haberleriyle birlikte insanların tedirgin bekleyişi sürüyor.

  • Hollanda’nın Ankara Büyükelçiliği'nden ise koronavirüse karşı ilginç bir tedbir yöntemi geldi. Sağlıklı beslenme konusunda verdiği tavsiyelerle ilgi odağı olan Canan Karatay’ın 'koronavirüse karşı kelle paça çorbası için' tavsiyesini dinleyen Hollanda Büyükelçiliği, çalışanlarına kelle paça çorbası dağıttı.

Hollanda’nın Ankara Büyükelçi Yardımcısı Erik Weststrate, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Hollanda Büyükelçiliği olarak #koronavirusu önlemlerimizi aldık: artık tokalaşmıyoruz, dezenfektanlar, selpaklar, ve kelle paça” ifadelerini kullandı.


#Koronavirüs
#Hollanda
#Kelle Paça
4 yıl önce