|

İki dev 'kısmet, bereket ve nasip' için bir araya geldi

Finans ve perakende sektörünün iki dev ismi Akbank ve Boyner, Fish kart ile yapılan harcamanın yüz bin misli hediye vermeye hazırlanıyor

Şükrullah Dolu
00:00 - 12/09/2008 Cuma
Güncelleme: 23:15 - 11/09/2008 Perşembe
Yeni Şafak
İki dev 'kısmet, bereket ve nasip' için bir araya
İki dev 'kısmet, bereket ve nasip' için bir araya

Akbank ve Boyner Holding'in birlikte geliştirdiği kredi kartı Fish, her 10 YTL'lik alışverişe bir çekiliş şansı vererek, yapılan harcamanın 100 bin misli hediye kazanma fırsatı sunuyor. Günlük, haftalık ve yıllık çekilişlerle motosikletten arabaya, evden yata kadar çeşitli hediyeler sunan Fish kart, harcama ve gelir seviyesine göre Fish, Fish Platinium ve Fish Black olmak üzere 3adla piyasaya çıktı. Kart ilk alındığında türüne göre 75, 100 ve 150 YTL'lik hediye çeki de verecek.

İLK YIL KART ÜCRETİ ALINMAYACAK

Boyner Holding CEO'su Cem Boyner Türkiye'nin kredi kartı uygulamaları açısından dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olduğunu söyleyerek, “Fish de Türkiye ve dünyadaki en çok özellikli kart. İlk yıl kart ücreti almayacağız. Sonraki yıllarda piyasa şartlarında ücretlendirme yapılacak. Karta, kısmet, bereket ve nasip çağrışımı yaptığı için Fish (Balık) ismini verdik” dedi. Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ise Fish'in sektörde yeni bir dönemi başlattığını belirtti. Makro ekonomiye yönelik soruları yanıtlamaktan kaçınan Dinçer, ısrarlı sorular üzerine yılın ikinci çeyreğinde bir durgunluğun yaşandığını, ancak bunun geçici olduğunu ve geleceğe olumlu baktıklarını vurguladı.



16 yıl önce