|

İmamoğlu Demirtaş lehine sloganların atıldığı mitingde konuştu: Adaletin Ekrem'i Selahattin'i olmaz

CHP Genel Başkanı ve Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugünkü durağı Adıyaman oldu. Kahta'da bir kez daha HDP flamaları eşliğinde konuşan İmamoğlu, Demirtaş'a destek mesajları verdi. İmamoğlu, "Ben size baştan peşin peşin söyleyeyim. Adaletin Ekrem’i Selahattin’i olmaz. Bizim bu buluşmamıza her siyasi görüşten insan gelebilir. Başımızın üstünde yeri vardır." dedi.

14:21 - 3/05/2023 Çarşamba
Yeni Şafak
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adıyaman'da Selahattin Demirtaş'a destek mesajları verdi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adıyaman'da Selahattin Demirtaş'a destek mesajları verdi.

Geçtiğimiz gün HDP flamaları altında konuşma yapan Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugünkü durağı Adıyaman oldu. Kahta'da bir kez daha HDP flamaları eşliğinde konuşan İmamoğlu, Selahattin Demirtaş'a destek mesajları verdi.

İmamoğlu'dan Demirtaş'a destek mesajları

Demirtaş'ın serbest kalacağının garantisini veren İmamoğlu şöyle konuştu:

"Ben size baştan peşin peşin söyleyeyim kardeşlerim. Dün de söyledim bugün de söylüyorum. Adaletin Ekrem’i Selahattin’i olmaz, adalet herkese.
Bizim bu buluşmamıza her siyasi görüşten insan gelebilir. Başımızın üstünde yeri vardır. Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı duracağız. Yargısız infaz yok. Yargı siyasetin silahı olamaz."



#Ekrem İmamoğlu
#Adıyaman
#Selahattin Demirtaş
1 yıl önce