|

İnfaz!

Nevşehir’de galerici Mustafa Şahin Akkoç ile eşi Ayfer Akkoç’u bağ evinden silah zoruyla kaçıran caniler, yaşlı çifti hafif ticari araçla birlikte yaktı.

Haber Merkezi
04:00 - 13/09/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:46 - 13/09/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen yaşlı çifte ulaşılamadı.
Güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen yaşlı çifte ulaşılamadı.

Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde yaşayan yaşlı çift hunharca katledildi. İddiaya göre, Nevşehir yakınlarındaki bağ evlerinde ikamet eden galerici 76 yaşındaki Mustafa Şahin Akkoç (76) ile eşi Ayfer Akkoç (73), önceki akşam silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Şahin çitfine ulaşamayan yakınları, polis ve jandarmadan yardım istedi. Ancak, güvenlik güçlerinin tüm aramalarına rağmen yaşlı çifte ulaşılamadı.


CESETLERİ ÇOBAN BULDU

Ağıllı köyü kırsalında dün sabah saatlerinde hayvanlarını otlatmaya çıkartan bir çoban, arazide yanmış hafif ticari araç gördü. İsmi açıklanmayan çoban, kontrol ettiği aracın içerisinde yanmış 2 ceset oduğunu fark edince hemen polisi aradı. İhbarın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kömürleşen cesetlerin, kayıp Mustafa Şahin Akkoç ve heşi Ayfer Akkoç’a ait olduğu belirlendi.

BAĞ EVİNDE KAN İZLERİ

Araziye fırlatılan çifte ait bazı eşyalar da uzman ekipler tarafından toplandı. Cesetler, incelemenin ardından otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Tamamen yanan araç ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Ekiplerin bağ evindeki incelemelerinde de kan izine rastlandığı belirtildi. Polis, yaşlı çifti infaz eden kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilglii soruşturma sürüyor.

#Nevşehir
#İnfaz
6 yıl önce