|

İntikamını alacağız

Diyarbakır’da PKK’nın saldırısında şehit olan polis memuru Nazım Tuncer, Uşak'ın Banaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Allah mekanını cennet etsin, intikamını alacağız” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 19/12/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:40 - 19/12/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şehidin eşine başsağlığı diledi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şehidin eşine başsağlığı diledi.

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Nazım Tuncer, Uşak'ın Banaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Tuncer'in naaşı, askeri uçakla Uşak Havaalanı'na getirildi. Şehit polis memuru Nazım Tuncer'in naaşını, ailesi, Uşak Valisi Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, İl Jandarma Komutanı Albay Yalçın Baysal, protokol üyeleri, askerler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar karşıladı.


TERÖRİSTLERİ SEVİNDİRMEYECEĞİM

Şehidin naaşı, uçaktan indirildikten sonra silah arkadaşlarının omuzlarında cenaze arabasına konurken şehidin eşi Sevilay Tuncer, annesi Ayşe Tuncer ve babası Mehmet Tuncer gözyaşlarını tutamadı. Anne Ayşe Tuncer, "
Ağlamayacağım, teröristleri sevindirmeyeceğim
." dedi. Şehidin cenazesi daha sonra Banaz ilçesine bağlı Kızılhisar köyündeki babaevine götürüldü ve burada "helallik" alındı. Cenazesi tekbirlerle köy meydanına götürülen şehit için burada tören düzenlendi.

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

  • Cenaze merasimine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehidin eşi Sevilay Tuncer'e başsağlığı dileyerek, "
    Allah sabır versin, Allah mekanını cennet etsin, intikamını alacağız.
    " dedi. Bu sırada Tuncer ailesinin metanetli bir şekilde dik durduğu görüldü. Törende, saygı duruşunda bulunuldu ve şehidin öz geçmişi okundu. Uşak Müftüsü Eyüp Baldemir'in öğle namazının ardından kıldırdığı cenaze namazı sonrası şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, salavatlar eşliğinde cenaze arabasına taşındı. Şehidin cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.
#Şehit
#Nazım Tuncer
#PKK
#Saldırı
#Süleyman Soylu
#Cenaze
5 yıl önce