|

İSO İnovasyon Ödülü Dizayn'ın oldu

İSO İnovasyon ödülleri sahiplerini buldu. Büyük ödülü, Dizayn Teknik Plastik Boru ve Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. aldı

Aa
00:00 - 15/12/2009 Salı
Güncelleme: 23:33 - 15/12/2009 Salı
Yeni Şafak
İSO İnovasyon Ödülü Dizayn'ın oldu
İSO İnovasyon Ödülü Dizayn'ın oldu

İstanbul Sanayi Odası (İSO) İnovasyon Büyük Ödülü'ne, Dizayn Teknik Plastik Boru ve Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. layık görüldü.

WOW Otel'de gerçekleştirilen 8. Sanayi Kongresi kapsamında, bu yıl ilk defa organize edilen 'İSO İnovasyon Ödülleri', düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

'İSO İnovasyon Büyük Ödülü'nü, Dizayn Teknik Plastik Boru ve Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazanırken, ödülü Dizayn Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mirmahmutoğulları aldı.

'Bilgi' kategorisinde ödülü Teknodrom Robotik ve Otomasyon, 'İnsan Kaynakları' kategorisinde Kartek Kart ve Bilişim Teknolojileri, 'Stratejik Planlama' kategorisinde İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları, 'Süreç Yönetimi' kategorisinde Yiğit Akü Malzemeleri, 'İş Sonuçları' kategorisinde ise İpek Kağıt Sanayi kazandı.

'İSO İnovasyon Jüri Özel Ödülü'nü Altıparmak Gıda şirketi alırken, 'Liderlik' kategorisinde ise ödül verilmedi.

Ödülleri, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Tanıl Küçük ile İSO Meclis Başkanı Erdal Bahçıvan sundular.

Törende konuşan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Küçük, ödüllerin inovasyona verdikleri önemi ve önceliği açıkça ortaya koyduğunu söyledi.

6 kategoride gerçekleşen ödüllere farklı sektörlerden 41 sanayi kuruluşunun başvuru yaptığını belirten Küçük, bunlardan 17'sinin finale kalmaya hakkazandığını kaydetti.

Küçük, 'Bu yıl ilk defa organize ettiğimiz İSO İnovasyon Ödülleri, beklentimizin üzerinde başvuru sayısına ulaştı. Ödül etkinliğimizi önümüzdeki yıllarda da sürdürme kararlılığımızı perçinlemiştir' dedi.


14 yıl önce