|

İstanbul muhteşem insanları çok kibar

Sevilen 'Lost' dizisinin 'Sawyer' karakterini canlandıran Amerikalı oyuncu Josh Holloway, “Beni gözüme giren güneş ışıkları uyandırdı, İstanbul ve Boğaz harika, insanlar kibar ve sıcak. Eşimle de geleceğim” dedi.

İstihbarat Servisi
00:00 - 20/04/2008 Pazar
Güncelleme: 01:54 - 20/04/2008 Pazar
Yeni Şafak
İstanbul muhteşem   insanları çok kibar
İstanbul muhteşem insanları çok kibar

İzlenme rekorları kıran 'Lost' adlı televizyon dizisinde 'Sawyer' karakterini canlandıran oyuncu Josh Holloway, reklam çekimi için geldiği İstanbul'u çok beğendiğini belirterek, “Herkes son derece kibar ve sıcak. Yine geleceğim” dedi. Reklam filminde rol aldığı Algida'nın Les Ottomans Otel'de yapılan basın tanıtımı toplantısına katılan katılan Holloway'e hayranları büyük ilgi gösterdi. İstanbul'u çok beğendiğini belirten Holloway, “Boğaz mükemmel. İlk sabah, odama tepeden yükselerek giren güneş ışıkları ile uyandım. İstanbul çok özel bir yer” dedi.

EŞİMLE TEKRAR GELECEĞİM

“Türkiye'ye gelmeden önce ülke hakkında ne düşünüyordunuz?” şeklindeki bir soruya Holloway, “İnternete girip baktım, dedim ki 'Gerçekten güzel bir ülke'. Açıkçası insanları hakkında bir fikrim yoktu. Benim için bu ziyaret ufuk açıcı oldu. Eşimle beraber tekrar gelmek istiyorum. Herkes son derece kibar ve sıcak” karşılığını verdi. Josh Holloway, “4. sezonda Lost'un finalinin izleyici tatmin edip etmeyeceği” yönündeki bir soruyu, “İşler kızışmaya başladı. Final uzun olacak. Sonunda ne olacağını bilmiyorum, senaryoyu dönünce okuyacağım” dedi. Amerikalı oyuncu, dün akşam katıldığı televizyon programında hediye edilen oryantal kıyafetini de eşine götüreceğini dile getirdi.


Jack ile ömür boyu

“Bir kadın olsaydınız dizideki Jack karakterini mi, Sawyer'i mi tercih ederdiniz?" sorusuna Holloway, “Nasıl bir kadın olduğuma göre değişir. Sawyer bir hafta sonu geçirilebilecek bir adam. Ama Jack'le bir ömür boyu yaşanabilir” cevabını verdi. Holloway, toplantıya katılan bayanların "yakışıklılığı" ile ilgili yorumları karşısında teşekkür eden ve evli olduğunu hatırlattı.




16 yıl önce