|

İstanbul'da bar kâbusu

Beyoğlu'nda 10 gün önceki bar cinayetinin ardından önceki gün de yabancı bir kadın yüzünden çıkan kavgada, bir genç, bar görevlileri tarafından öldürüldü. Aynı barda geçen yıl bir kişi daha öldürülmüştü.

Yeni Şafak
00:00 - 21/04/2004 Çarşamba
Güncelleme: 18:06 - 24/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

İstanbul'da barda öldürülenlere bir yenisi daha eklendi. Askere gitmeden önce Beyoğlu'nda bir barda arkadaşlarıyla eğlenen Barış Dönmez'in öldürülmesinin üzerinden 10 gün geçti. Polis bu cinayeti aydınlatmaya çalışırken ikinci bir bar cinayeti daha işlendi. Beyoğlu'ndaki 'Akasya Bar'da içki içip eğlenen dört arkadaş, yabancı uyruklu bir kadın yüzünden bar çalışanlarıyla tartışmaya başladı. Aşırı alkollü Eren Pak, Volkan K., Bülent P. ve Uğur Ç. isimli arkadaşların bar çalışanlarıyla tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Barda başlayan kavga sokak ortasında devam etti. Bar çalışanlarından ismi tespit edilemeyen bir kişi elindeki bıçakla Eren Pak'ı boğazından ağır yaraladı.

Kanlar içerisinde sokak ortasına yığılan Pak, kısa sürede olay yerine gelen ambulans ile Taksim İlkyardım Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Eren Park, Taksim İlkyardım Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Vukuatlı bar

20 yaşındaki Eren Pak'ı bıçakla yaralayarak öldüren Akasya Bar çalışanlarının daha önce de bir cinayete karıştıkları belirlendi. Bar çalışanlarının geçen yıl da Bekir Mody isimli bir şahsı başından vurarak öldürdükleri öne sürülüyor. Son cinayetin ardından işyerini kapatarak kayıplara karışan bar çalışanlarını polis her yerde aramaya başladı.

Arkadaşları uzun süre polise direndi
Arkadaşlarını kanlar içerisinde gören Volkan K. Bülent P. ve Uğur Ç., ortalığı birbirine kattı. Aldıkları aşırı alkolün de etkisiyle Volkan K., kırdığı bira şişesini boğazına dayadı. Arkadaşının öldürülmesine isyan eden Volkran K., polise de direnerek kimseyi yanına yaklaştırmadı. Bir süre sonra aniden arkadaşının üzerine atlayan Uğur Ç., elindeki kırık şişeyi aldığı Volkan K.'yi yumruklamaya başladı. Polis, iki şahsı ayırdı ancak gözaltına alınmak üzere ekip minibüsüne bindirilen Volkan K.'ye saldıran Uğur Ç., minibüsün camına yumruk atarak kırdı.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce