|

İstanbul'da çok sayıda adrese eş zamanlı terör operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü terör operasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Önceden belirlenen adreslere baskın için gece saatlerinde harekete geçen özel harekat polisleri eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlar kapsamında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

07:36 - 9/07/2020 Perşembe
Güncelleme: 08:02 - 9/07/2020 Perşembe
DHA
Özel harekat polisleri önceden belirlenen adreslere tek tek baskın yaptı.
Özel harekat polisleri önceden belirlenen adreslere tek tek baskın yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında Esenler ve Başakşehir'in de bulunduğu çok sayıda ilçede silahlı terör örgütüne yönelik operasyon yaptı. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.


Yapılan istihbarat çalışmalarının ardından saat 01.30 sıralarında harekete geçen ekipler, daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yaptı. Başakşehir ve Esenler'in de aralarında bulunduğu birçok ilçede yapılan operasyonda arama ve gözaltı işlemleri devam ediyor.


ÖZEL HAREKÂT POLİSLERİ DE DESTEK VERDİ

Özel harekât polislerinin de destek verdiği operasyonda, Esenler Nine Hatun Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binadaki bir daireye baskın yapıldı.. Özel Harekât ekiplerinin girdiği dairede arama yapıldı.


BAŞAKŞEHİR'DE OPERASYON

Ekiplerin baskın yaptığı bir diğer adres ise Başakşehir Güvercintepe Mahallesi, Akkiraz Sokak'ta bulunan 4 katlı bina oldu. Binada bulunan bir daireye giren polis ekipleri, arama yaptı.



#İstanbul Emniyet Müdürlüğü
#Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü
#İstanbul terör operasyonu
#Terör operasyonu
#Esenler terör operasyonu
#Başakşehir operasyon
4 yıl önce