|

İYİ Parti Genel Sekreteri Poyraz'dan partili muhalif isimlere ihanet göndermesi

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, parti içinde yaşanan tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Muhalif isimlere seslenen Poyraz, "Bu süreçlerin İYİ Parti'ye hiçbir etkisi yok. Muhalefetin her türlüsüne tahammüllüyüz ancak muhalefet yapmakla ihanet ayrı kavramlar” dedi.

14:05 - 27/11/2020 Cuma
Güncelleme: 14:17 - 27/11/2020 Cuma
Diğer
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz (Sağdaki)
İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz (Sağdaki)

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu hakkında FETÖ'cü ithamında bulunmasının ardından disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edilmişti. Bu kararın alındığı dakikalarda bir başka İYİ Partili Adana Milletvekili İsmail Koncuk istifa etmişti.

Yaşanan bu süreçlere ilişkin İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Reuters'ın sorularını yanıtladı. İstifaların devam etmesini beklemediklerini ve istifanın ayıplanacak bir şey olmadığını söyleyen Poyraz,
“Ancak istifada kullanılan gerekçeler ayıp. Bu süreçlerin İYİ Parti'ye hiçbir etkisi yok. Sadece üzgün ve kırgınız. Parti içinde ortaya çıkan muhalefetin her türlüsüne tahammüllüyüz ancak muhalefet yapmakla ihanet ayrı kavramlar"
dedi.
#iyi parti
#muhalefet
#uğur poyraz
#genel sekreter
#ihanet
3 yıl önce