|

İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği şehit abisinin kardeşi: Zerre şerefi varsa istifa eder

Bingöl'de şehit ağabeyine galiz küfürler eden İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a, şehidin diğer kardeşi Ahmet Gümren çağrıda bulundu. Gümren, "Yalan diyen, provokasyon diyen o milletvekiline o küfrün hesabını adalet önünde soracağız. Böyle bir insanın siyasette yeri yok. Şerefiniz varsa istifa edeceksiniz" dedi.

12:53 - 6/11/2021 Cumartesi
Güncelleme: 13:13 - 6/11/2021 Cumartesi
IHA
Ahmet Gümren
Ahmet Gümren

Bingöl’de şehit yakını Tahir Gümren’e küfür eden İYİ Parti Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a, şehidin kardeşi Ahmet Gümren de tepki göstererek, “Zerre kadar şerefiniz varsa istifa et” çağrısında bulundu.



KARDEŞLERDEN SUÇ DUYURUSU

Ağabeyi Tahir Gümren’in İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan tarafından küfür ve hakarete uğramasının kendilerini derinden üzdüğünü belirten şehidin Adana’da yaşayan kardeşi Ahmet Gümren, şunları söyledi:

  • Biz namusumuz için yaşıyoruz. Bize atamızın öğrettiği şey namus vatandır, bayraktır, topraktır. Namusu olmayanın toprağı dini vatanı olmaz. Sen ülkücüyüm diye geçiniyorsun ülkücü falan değilsin. Biraz delikanlı olun. Zerre kadar şerefiniz varsa istifa edeceksiniz. 8 kardeşiz. Hepimiz suç duyurusunda bulunacağız.

İKİSİ KIZ 11 KARDEŞİZ

Kardeşinin 1997 yılında hayvanlarını güderken PKK’nın döşediği mayına basarak şehit olduğunu aktaran Gümren,
"Gururuma dokundu. İkisi kız 11 kardeşiz. Bir kardeşim şehit oldu, bir kardeşim vefat etti. Kardeşimin cesedi parça parça toplanıyor. Yalan diyen, provokasyon diyen o milletvekiline o küfrün hesabını adalet önünde soracağız"
dedi.
#AHMET GÜMREN
#TAHİR GÜMREN
#İYİ PARTİ
#LÜTFÜ TÜRKKAN
#KÜFÜR
#ŞEHİT
2 yıl önce