|

JÖH’ler avda

Gümüşhane’de, PKK'ya karşı jandarmanın en seçkin birliklerinin katılımı ile kış operasyonları başlatıldı. Yayla evlerini kontrol eden özel timler, vatandaşları kullanılmayan köy ve yayla evlerinde erzak bırakılmaması yönünde uyardı.

Yeni Şafak
04:00 - 29/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 02:53 - 29/12/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Gümüşhane kırsalında jandarma ekipleri, kış şartlarına rağmen teröristlere yönelik operasyonlar düzenliyor.
Gümüşhane kırsalında jandarma ekipleri, kış şartlarına rağmen teröristlere yönelik operasyonlar düzenliyor.

Gümüşhane kırsalında jandarma ekipleri, kış koşullarına rağmen teröristlere yönelik operasyonlar düzenliyor. Gümüşhane Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando timleri, 18-22 Aralık tarihlerinde Kürtün ilçesi kırsalındaki Alacainek, Sarıtaş, Paçacı, Merekgözü, Boyunyurt, Çayırağzı, Mansur, Yemişen, Halilbey, Geyikçökeği ve Çıkrıkdüzü yaylalarında kış operasyonları düzenledi.


YAYLALAR DİDİK DİDİK

  • Soğuk hava ve kış şartlarına rağmen kararlılıkla icra edilen operasyonlarda vatandaşlarca boşaltılan yayla evlerinin terör örgütü mensuplarınca kullanılmasının önlenmesi için faaliyet yürütüldü. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk sahasında bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüldüğü vurgulandı. Yayla evlerini kontrol eden özel timler, vatandaşlara da kullanılmayan köy ve yayla evlerinde erzak bırakılmaması yönünde uyarılarda bulunuyor. Operasyonların sürdüğü bölgede, teröristlerin kış üstlenmesine fırsat verilmiyor.
#JÖH
#Gümüşhane
5 yıl önce
default-profile-img