|

Kaç Vatandaş kaç

FETÖ’nün Türkiye’ye ve devlet yöneticilerine yönelik yürüttüğü kara propagandanın öncüsü Aydoğan Vatandaş’ın, Gülen'in prenslerinden olduğu belirtiliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2018 Pazar
Güncelleme: 04:53 - 24/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
"Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu değerlendirilen firari Aydoğan Vatandaş
"Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu değerlendirilen firari Aydoğan Vatandaş

FETÖ'nün medya yapılanmasının önde gelen isimlerinden ve "Fuat Avni" hesabının yöneticisi olduğu değerlendirilen firari Aydoğan Vatandaş, ABD'nin New Jersey eyaletinde iki ayrı mekanda görüntülendi. İlk olarak New Jersey'in Clifton semtindeki FETÖ'cülerin buluşma adreslerinden Ant kitabevi ve kafede (Ant Bookstore&Cafe) görüntülenen Vatandaş, ardından gittiği Hackensack'teki FETÖ'ye yakın isimler tarafından işletilen Kafe (Cafe) 46’ya gitti.


ÇAYINI ALIP İÇERİ KAÇTI

Cafe 46'nın iç kısmında öğle yemeğini yedikten sonra bahçe bölümüne çıkarak yanındaki kişiyle sohbet eden Vatandaş, görüntülendiğini farkedince büyük şaşkınlık yaşadı. FETÖ firarisi olarak arandığı belirtilerek sorular sorulması üzerine şok yaşayan Vatandaş, oturduğu masadan kalkarak elindeki çay bardağı ve çantasıyla hızla kaçmaya çalıştı. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimiyle ilişkisi ve “Fuat Avni” hesabının yöneticisi olup olmadığı yönündeki sorular üzerine telaşlanan Vatandaş, hızla kafenin iç bölümüne doğru gitti. Soruları cevapsız bırakan ve kafeye girer girmez polis çağırılmasını isteyen Aydoğan Vatandaş'ın panik halindeki tavır ve hareketleri dikkat çekti.

#FETÖ
#ABD
#Aydoğan Vatandaş
6 yıl önce