|

Kaçan dana 2 kişiyi hastanelik etti

Bursa'da sahibinin elinden kaçan dana 2 kişiyi hastanelik etti.

Dha
00:00 - 13/10/2013 Pazar
Güncelleme: 16:25 - 13/10/2013 Pazar
Yeni Şafak
Kaçan dana 2 kişiyi hastanelik etti
Kaçan dana 2 kişiyi hastanelik etti

Bursa'da sahibinin elinden kaçan kurbanlık dana, sahibi ile yoldan geçen bir kişiyi hastanelik etti. Çıkmaz sokakta sıkıştırılan dana, belediye ekipleri tarafından iğneyle uyuşturulurken ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılar tedavileri ardından taburcu edildi.

Olay, Merkez Yıldırım İlçesi Arabayatağı Mahallesi'nde meydana geldi. Elinden kurtulduğu sahibini yaralayan kurbanlık dana kaçmaya başladı. Çevredekilerin şaşkın bakışları altında önce yoldan geçen bir kişiye ardından da bir otomobile çarpan dana, merkez Gürsu İlçesi'ndeki bir çıkmaz sokakta belediye ekipleri tarafından durduruldu. Zabıta ekipleri ve çevredekiler tarafından önü kesilen dana olay yereni gelen Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veteriner İşleri Birimi ekipleri tarafından iğneyle vuruldu. Kaçışı sırasında boynundan yaralanan dana vücuduna isabet eden 4 uyuşturucu iğneyle bayıldı. Ekiplerin bir süre beklemesine rağmen bayılmayan danaya bu kez de kement atıldı. Yere yatırılan dana bir süre baygın kaldı. Çevredekilerin demlikle başına su döktükleri dana kısa bir sürenin ardından kendine geldi.

Veteriner İşleri ekipleri tarafından tedavisi tamamlanan dana sahibinin yakınlarına teslim edilirken, dananın darbeleriyle yaralanan 2 kişi hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

11 yıl önce