|

Kahreden cevap

Kayseri'de 21 kişinin öldüğü otobüs kazasından yaralı kurtulan ve ''Bebeğim nerede?'' diyen Selcan A.'ın, 1 buçuk yaşındaki oğlu Yusuf'un kazada hayatını kaybettiği belirlendi.

Kayseri
00:00 - 25/01/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:40 - 24/01/2014 Cuma
Yeni Şafak
Kahreden cevap
Kahreden cevap

Kayseri- Malatya karayolunun Olukkaya Mevkiinde meydana gelen otobüs kazasında 21 kişi öldü, 29 kişi de yaralandı. Kaza anında kucağındaki 1.5 yaşındaki oğlu otobüsün ön camından dışarıya fırlayan 2 çocuk annesi Selcan A., yaralı olarak kaldırıldığı özel hastanede, kendine geldikten sonra ilk ''Bebeğim nerede?'' diye sormuştu. Genç kadına acı haber dün geldi.

HENÜZ HABER VERİLMEDİ

Selcan A.'nın 1 buçuk yaşındaki oğlu Yusuf'un cesedi yakınları tarafından teşhis edildi. Ancak, halen tedavisi devam eden Selcan A.'ya oğlunun öldüğü söylenemedi. Hastane yönetimi ve ailesi de gazetecileri genç anneyle görüştürmedi.

ŞOFÖR TUTUKLANDI

Kazayla ilgili yürütülen soruşturmada sürücünün hataları ve otobüste teknik eksikliklerin rol oynadığı saptandı. Hız sınırı aştığı belirlenen şoför Ertuğrul K. ölümlü kazaya sebebiyet vermekten tutuklandı. Öte yandan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ile Pınarbaşı Belediye Başkanı'nın olay yerine gitmemesini eleştirdi: 'Gitmemeleri eksiklik' dedi.


10 yıl önce