|

Kanlı kavga

Adana’da mahkemelik olan iki aile arasında başlayan tartışmada silahlar konuştu. Ortalığın kan gölüne döndüğü silahlı kavgada Hüseyin Denizhan hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/01/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:57 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

Adana Adliyesi yakınlarında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. İddiaya göre, bir silahlı yaralama olayıyla ilgili Adana 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya katılan Demir ve Denizhan aileleri arasında adliye içinde çıkan kavga polisin müdahalesiyle büyümeden önlendi. Taraflar adliye dışına çıkartıldı. İnönü Parkı'nda bulunan çay bahçesinde karşılaşan aile fertleri arasında laf atma yüzünden yeniden alevlenen tartışma bu defa silahlı kavgaya dönüştü.



KURŞUN YAĞDIRDILAR


Taraflar birbirlerine tabanca ve tüfeklerle kurşun yağdırdı. Parkta oturan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, kavgaya karışanları yere yatırıp kelepçeledi. Yaralananlar için olay yerine sağlık ekibi istendi. Ambulanslarla Adana Devlet ve Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastaneleri'ne kaldırılan 5 yaralıdan durumu ağır olan Hüseyin Denizhan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



6 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA


Polis kavgaya karıştığı belirlenen 6 şüpheliyi olay yerinde gözaltına aldı. Zanlıların araçlarında av tüfeği ve üzerinde çok sayıda fişek bulunan avcı yeleği ele geçirildi. Vatandaşlar, polislerin havaya ateş ederek olaya anında müdahale etnesinin can kaybının artmasını önlediğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


#Adana
#Gözaltı
#Çukurova
7 yıl önce