|

Kasa hırsızları tutuklandı

Bayrampaşa'da düzenlenen iki ayrı operasyonda, tekstil atölyelerinden kasa hırsızlığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 1'i Gürcistan uyruklu 3 kişi tutuklandı.

Aa
00:00 - 25/12/2012 Salı
Güncelleme: 13:10 - 25/12/2012 Salı
Yeni Şafak
Kasa hırsızları tutuklandı
Kasa hırsızları tutuklandı

Bayrampaşa'daki bir tekstil atölyesine 16 Aralık'ta gece geç saatlerde gelen 3 kişi, güvenlik kameralarını etkisiz hale getirerek içerde bulunan kasayı açtı. Kasadaki 35 bin liralık ziynet eşyası ile 14 bin lirayı alarak kaçan şüphelilerin yakalanması için polis soruşturma başlattı. 

Güvenlik kameralarındaki görüntülerden, şüphelilerden birinin aynı bölgede daha önce de hırsızlık yapan Gürcistan uyruklu Giorgi S. olduğunu belirleyen polis, düzenlediği operasyonla şüpheliyi gözaltına aldı. 

Emniyette verdiği ifadesinde suçlamaları reddeden Giorgi S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Diğer iki şüphelinin yurt dışına kaçtığı belirtildi. 

Öte yandan, Bayrampaşa Orta Mahalle'de 21 Aralık gecesi geç saatlerde bir başka tekstil atölyesin alarmının çalması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kendilerini görünce kaçmaya başlayan 2 kişiyi kovalamaya başladı. 

Polisten kaçarken kasa açmakta kullandıkları levye ve murçları etrafa atan şüpheliler, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. 

Hırsızlık suçundan emniyette 16 kaydı bulunan Hasan B. (26) ile yanındaki İkram Ç. (29) Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

11 yıl önce