|

Kasap eşini ve kızını doğradı!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde kasap dükkanı işleten bir kişi, eşini ve kızını bıçakla öldürdü.

Aa
00:00 - 14/10/2007 Pazar
Güncelleme: 16:58 - 14/10/2007 Pazar
Yeni Şafak
Kasap eşini ve kızını doğradı!
Kasap eşini ve kızını doğradı!

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde kasap dükkanı işleten bir kişi, eşini ve kızını bıçakla öldürdü. Edinilen bilgiye göre, ilçede kasap dükkanı bulunan ve besicilikle uğraşan Ragıp Kandemir (45), Yeni Mahalle'deki evinde eşi Hatice Kandemir'i (43) bıçaklayarak öldürdü.

Bu sırada evde bulunan ve olaya şahit olan 18 yaşındaki kızı Nazmiye Kandemir, evden kaçtı. Ragıp Kandemir, elindeki bıçakla peşine düştüğü kızını, eve 200 metre uzaklıkta yakaladı. Nazmiye Kandemir, sokak ortasında babasının bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Olaydan sonra evde bulunan oğlu Emre'yi alarak, 5 kilometre uzaklıktaki anne ve babasının yaşadığı eve giden Ragıp Kandemir, eşini ve kızını öldürdüğünü söyleyerek, oğlunu teslim etti. Kandemir, ailesine intihar edeceğini söyleyerek evden ayrıldı.

Olaydan sonra mahalleye gelen jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemleri aldı. Evde ve sokaktaki cesetler, uzun süre cumhuriyet savcısının olay yerine gelmesi için bekletildi. Bu arada olay yerine gelen ailenin yakınları, sinir krizleri geçirdi.

Tarım Kalkınma Kooperatifi Başkanı olduğu öğrenilen 4 çocuk babası Ragıp Kandemir'in yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

17 yıl önce